Followers

Saturday, October 8, 2016

INEZ SOFEA

Tajuk: Dia... Inez Sofea
Penerbit: CUTE Publication
Penulis: Puteri Aqish
Harga: RM22.00 sm/ RM25.00 ss
Pm/whatsapp 012-5554705

blurb:
Inez Sofea seorang esekutif akaun yang suka sangat mengelamun dan kuat berangan.
Zayne seorang majikan yang cukup tegas, namun mempunyai sisi nakalnya yang tersendiri.
Usikannya pada Inez Sofea mengisyaratkan cinta yang sedang terpendam.
Dan danau Holding menjadi saksi sebuah cinta yang sukar diungkap, namun indah untuk dirasa.

"Tolong tanyakan untuk saya, kakak yang berdiri terpacak macam model kat meja awak tu. Buat apa berdiri kat situ? Tak ada kerja ke? Kalau tak ada suruh dia masuk dan temankan saya dalam office ni.” Zayne

"Kurang asam punya majikan!"
PRE ORDER

Tajuk: Sweet Rania
Penerbit: CUTE Publication
Penulis: Azizah Ami

Harga: RM 22.00 sm/ RM 25 ss
Tak termasuk pos

Berminat pm/whatsapp 012-5554705
012-5554705
Blurb:

Apabila kejujuran itu menghuru-harakan... Patah bicaranya yang tulus mengundang pelbagai reaksi. Kadangkala boleh membuahkan tawa dan kadangkala akan membuatkan jiwa tersentap. Namun, kepolosan itulah yang membuatkan Zafrin jatuh hati. Bukan sahaja jatuh tapi siap tergolek-golek. Lurusnya Rania bukan sekadar tahap bendul lagi tapi dah macam pembaris besi. Hidup Zafrin sentiasa berwarna pink... Manis dengan gelagat wanita yang mencuri hatinya tanpa dipaksa. Dapatkah Rania yang polos, jujur dan penuh dengan rasa cinta itu menarik insan lain dalam lingkungan rasa kasih sayangnya? Dia Rania... Satu-satunya Sweet Rania!

PRE ORDER

Red Hot Diva
RM67 SM / RM70 SS
Bacaan dewasa

Sinopsis

Zilah berhenti kerja selepas berkahwin dengan Hakim. Tanpa pengetahuan Hakim, Zilah terpaksa curi-curi buat kerja freelancer untuk mencukupkan kehendak Hakim yang mahukan yang terbaik untuk mereka semua sedangkan dari segi ekonominya Hakim tak mampu. Menyangka dialah breadwinner dalam keluarga, Hakim dan anak perempuannya selalu memperlekehkan Zilah dan menghina Zilah hingga Hakim menceraikan Zilah dengan tuduhan tak berasas. Zila hit rock bottom tetapi dia bangkit semula dengan bantuan Joe. Hakim menyesal tetapi adakah Zilah akan maafkan Hakim dan anak perempuan mereka?